-Ta inte varandra för givet

Det är inte lätt att hålla en blogg vid liv när man inte direkt vet vad man vill förmedla. När man inte har något specifikt ämne så blir det lätt att man bara kikar in lite då och då, just för att bara få skriva av sig lite. Vilket är skönt! Inga krav. Sen senast har jag hunnit fylla år, firat, och som vanligt jobbat. Alltså inga förändringar direkt, förutom en siffra äldre haha. Jag trivs väldigt bra på kicks och hoppas att jag får stanna där längre, trots allt pendlande så gör det inte så mycket för det är så mycket mer som väger upp den lilla biten, trots att det tar lite på krafterna. 
Har läst så mycket tråkigheter på alla dess olika sociala medier det senaste, b.la två superhärliga bloggerskor som bloggade om sitt liv med sin partner, mode etc. Det är alltid så roande att kika in på deras bloggar eftersom dom verkar så lyckliga. Men för några dagar sedan läste jag att det tagit slut med deras partner, och det gjorde så så ont att läsa, man kände bara nej. Man blir berörd. Och tagen själv. 
Kanske för att jag själv är i ett förhållande och att något sådant ska hända skrämmer mig mest av allt. 
Man tänker att "dom som verkade så lyckliga" men inte vet vi hela deras liv pga en blogg. 
Det kan vara svårt att hålla kärleken vid liv ibland, inte att man slutar älska någon. Men att man blir ibland för bekväm och glömmer av att uppskatta varandra lika mycket. 
Tror det är viktigt att ha det i åtanke, att inte glömma av att ge lika mycket kärlek som man gjorde till varandra i början, att få bort den tanken att "äsch hen vet redan vad jag känner för vi känner varandra såpass bra nu" ja men visst det kanske stämmer, men det är fortfarande viktigt att också VISA det. Ta inte varandra för givet. Det är viktigt, och nyttigt att få höra det också. 
Lika viktigt som att vara ärliga mot varandra. Att kunna säga ifrån när något inte känns okej.
Det kan också vara bra att hitta på saker tillsammans ut över det vanliga, gå ut och äta, åka iväg bara ni etc. 
Några tankar som snurrat runt i mitt huvud det senaste. 
En av presenterna jag fick på min födelsedag var en hotellnatt i Göteborg av min pojkvän, ska bli såååå skönt att få komma iväg bara vi två, bada på taket av hotellet, gå ut och äta, lite shopping och strosa runt i favoritstaden.


Allmänt, tankar/åsikter | kärlek | | Kommentera |
Upp