höstlov

Mitt paket från h&m kom lägligt i lördags när regnet och blåsten drog sig hit. Perfekt väder för att stanna inne, typ såhär har jag gått runt som på bilden de senaste dagarna i världens mjukaste morgonrock och tofflor, mys!
Har dessutom färgat mitt hår brunt med lite ljusa slingor, det var nödfall nämligen haha. Trivs dock inte som mörkhårig som jag gjorde förr.. Dock är det bara en toning jag har i så den försvinner väl lite så småningom. 
Höstlovet har precis dragit igång och idag har jag bara legat i soffan och börjat kolla om Sons of anarchy medans jag väntar på nya avsnitt från säsong6, bästa serien som finns lovar!! Har faktiskt en del inbokat på lovet så som en sväng till Borås och fixa lite ärenden imorgon samt möta upp en vän, tequilakväll, halloweenfest, träffa mamma och syskonen, sen får vi se om det blir en sväng till hotellet efter att hjärtat gått långpromenaden på lördag. Har lite annat mindre roligt to do så som skriva klart tre inlämningar innan nästa måndag (note to myself!!) . xx 
Allmänt | | En kommentar |
Upp