hur personlig får man vara?

Jag har länge funderat på över hur personlig man får vara i sin blogg? Eller, hur djup man får vara. Vad som är okej att skriva och vad som inte är okej. Som ni ser är min blogg ganska ytlig av sig, jag skriver en minimal del av mitt liv, skriver inte mycket om mina egna tankar och åsikter. För jag själv vet faktiskt inte vart gränsen går riktigt. Är det jag som bestämmer det? Jag är rädd över att vissa ska missuppfatta mig ibland och få en helt annan bild av mig, utifrån det jag skriver, om min blogg skulle vara mer personlig menar jag. Det handlar om att jag ska våga stå för mina ord också. Jag har så mycket dokument med mina tankar och åsikter som jag inte vågat publicera, för jag vet inte om en blogg är det rätta sättet att publicera det på. Till och med det här inlägget tar emot att publicera haha, jag känner mig så.. djup? Min blogg är inte det, och har aldrig varit. Jag har liksom aldrig publicerat mina tankar till vem som helst. Haha, vilket dilemma! Jag kanske bara ska skippa att vara för personlig, jag vill ju inte framstå som en "attention whore" för det. Fast, när vet man att man gör det? Det är ju liksom bara.. sina egna tankar.
End off discussion känner jag :-)
Allmänt, tankar/åsikter | | En kommentar |

snart är det min tur..

Hur skönt är det inte att det redan är fredag imorgon?! Den här veckan har gått ovanligt snabbt faktiskt. I tisdags överraskade Stina mig med att hon tagit sitt körkort så vi tog en liten roadtrip, hade fika pauser, lyssnade på hårdrock och åt ballerina haha! Så glad för hennes skull! Längtar ihjäl mig tills jag har ett körkort i min hand också.. Fast just nu känns körkort för mig så långt bort som det bara kan gå haha..
Jag menar, jag har ju för sjutton knappt suttit bakom en ratt?! Bara det är ju pinsamt.. 
För ett tag sen tänkte jag mest, "vad ska jag med körkort till? jag har ju andra som kör om det skulle krisa sig"
Men jag har börjat inse att ha ett körkort kan vara väldigt bra, och framför allt underlätta en hel del. Grattis nellie, du kom på det nu! typ.. Känner nu att jag börjar få lite panik, vill ju också kunna köra bil! Måste ta tag i detta, så fort som möjligt. Nog om det. Nu ska jag ta och städa mitt rum och packa upp resväskan som jag inte gjort än innan henke kommer. See you xx
Allmänt | | Kommentera |

göteborg ♥

En helt fantastisk helg i Göteborg har vi haft! Vi åkte ganska tidigt i fredags så vi var framme lite innan fyra redan. Checkade in på hotellet, kollade in vårat rum sen gick vi ut och käkade, satte oss vid hotellets bar, dock var det ganska trångt och mycket folk, tänk er typ sånt folk som "business människor" kostym, pennkjolar etc. haha. Så vi gick till en annan krog där vi fastnade resten av kvällen/natten, träffade norskar och annat trevligt folk, drack goda drinkar, och skrattade halft hjäl oss till roliga människor på dansgolvet haha!
Rätt trötta steg vi upp på lördag morgon för att äta frukost, fixa oss och sen möta upp mamma och jocke. Det blev en runda på stan och god mat innan dem åkte hemåt igen. Väldigt skönt att träffa dem igen efter 13 veckor.
Vi gick vidare upp till hotellrummet och vilade en stund innan vi bestämde oss för att kolla läget på Hard rock cafe. När vi kommer ut möts vi av snökaos! Tur taxi fanns bara några meter framför oss hehe. Dock hade dom 25årsgräns på hard rock.. Det var bara att vandra vidare, dessutom var vi ganska trötta fortfarande så vi gick tillbaka till hotellet till deras egna bar där det var lite lugnare den här gången innan vi somnade.
Och igår, checkade vi ut från hotellet, åt frukost på starbucks och shoppade i några timmar innan vi åkte hemåt.
Det har vart så otroligt skönt att komma iväg ett tag och bara mest ta dagarna som dom kommit. Blivit bortskämda med otroligt skön dubbelsäng, massor av kuddar, städat rum och hela köret, hehe. Vi klagade verkligen inte! Helst av allt hade jag gärna stannat ett tag till. Men, ännu en vecka med praktik, jobb och annat väntade här hemma såklart.
Allmänt, party och annat kul | | Kommentera |
Upp