B-day party

Måste börja med att säga att jag haft en så brutalt rolig helg! I fredags hade jag och henke bara en hemmakväll, åt god mat och spelade kort med pappsen. I lördags chillade vi igenom dagen tills det var dags att fixa oss inför kvällen. Sara fyllde nämligen 18, vi fick till en riktigt go förfest och sen bar det av till sigges där hoffmaestro skulle uppträda! Dock lyssnade vi inte så mycket på självaste hoffmaestro utan vi var lite överallt, mest där dem spelade house och lite nostalgiska låtar. Och för en gångs skull så fick vi till en riktigt go förfest med vilket var tur för dem brukar oftast göra hela kvällen :-) Den här dagen har dock inte varit något carpe diem direkt haha.. Har städat, slöat, städat lite till, kollat film, slöat osv. Jag BORDE pluggat idag verkligen känner jag. Sista skolveckan och jag har en redovisning, två inlämningar och sminka till textilhögskolan kvar. Menmen, vi fixar det här! :-)
Allmänt, party och annat kul | | Kommentera |

girlsweekend'


Bilderna är en liten sammanfattning av min helg! I fredags slutade vi skolan redan vid 11, vi strosade runt i stan i värmen, jag, renée och stina åkte hem till mig och chillade en stund innan det var dags att börja göra iordning oss inför kvällen. Vi drog till Harrys, drack goda drinkar och dansade resten av kvällen innan vi åkte hem. Vi kom nog inte i säng förens framåt småtimmarna haha. I lördags var vi dock väldigt lata, vi hade massor att ta tag i, så som att plugga och städa mitt kaotiska rum. Klart att det slutade med att vi sköt upp det i sista sekund så vi fick stressa ytterligare en gång innan vi skulle ut till ambjörnarp för att grilla ;-) Och där väntade felicia och hennes pojkvän, vi grillade och kollade eurovision song contest. Grillen hade nog gjort sitt för sista gången, på sista bilden höll den på att rasa ihop haha! Och igår, jag måste bara ge mig själv applåder för gårdagen, jag ochh stina satt nämligen och pluggade heeeela dagen lång! Det hörde verkligen inte till vanligheterna, dock ska alla arbeten i skolan vara klara och inlämnade senast fredag så det var så skönt att få saker gjort i tid :-). Senare på kvällen fick jag äntligen träffa hjärtat som inte varit hemma i helgen. Bra avslut på en bra helg med andra ord!
Allmänt | | Kommentera |

nedräkning av läxhögen

Idag är en sådan dag då jag bara önskar att exakt alla lärare var sjuka ända fram till 4e juni så vi slapp göra klart alla inlämningar, projektarbeten och redovisningar vi har kvar. känner bara: dööööööö. 
Vårterminen i tvåan har nog varit den värsta terminen hittills i gymnasiet. Helt seriöst. Så sjukt mycket hela tiden och fortfarande mycket kvar. Helt lost och vet inte riktigt vart jag ska börja, hur jag ska planera upp allt, hur jag ska formulera mig och hur jag ska bära mig åt. Blir trött i huvudet. På riktigt. Men jag håller väll ut :-).
Något bra i den här dagen är iaf att pappa precis kom hem med en iPad, väldigt smidig pryl som säkert lär användas väldigt flitigt här hemma haha. För övrigt så har jag i eftermiddag kollat på Livet blir bättre med Ken Ring eftersom jag missade det igår. Måste säga vilken oerhört stark och ärlig människa han verkar vara. Cred till honom! På tal om honom så lutar det åt att dra in till krogen och se han uppträda på fredag! Hade ju varit hur grymt som helst. Känner att maj bjuder på en hel del goa artister att se den här månaden, både Björn Rosenström, Ken Ring, hoffmaestro och State of drama (<för er som ska ditDe e la gött :-)
Allmänt | | Kommentera |
Upp