sunny sunday

I Fredags var jag och ett gäng på Harrys i Borås. Kändes som om halva drottning blanka va där ett tag haha, men det var kul! Vi alla hade det riktigt trevligt så det blev en lyckad kväll minsann! Somnade dock 6 på morgonen och vaknade alldeles för tidigt. Vilket resulterade till en slö dag i soffan framför tven hela lördagen. Pappsen och packet var på Liseberg hela dagen igår så jag var ensam hemma, lugnt och skönt. Det behövde min kropp igår, hehe. Jag blir alltid så himla rastlös när jag är ensam hemma och vill gärna ha någon att hänga med, prata med, skratta med och allt de där hela tiden. Trots att jag var hur slö som helst igårkväll så kände jag mig otroligt rastlös, och när jag är rastlös så blir jag lätt irriterad. Hahha, det är inte lätt att heta nellie ibland. Men två telefonsamtal gjorde min kväll mycket bättre, haha åh vad jag älskar dessa människor! Somnade vid midnatt och vaknade vid 10 av ännu ett telefonsamtal från en bakfull pojkvän hehe. Känner bara, ni mår som ni förtjänar ;-) Åt en variant av hotellfrukost som pappa hade fixat och nu sitter jag i soffan och halvtittar när min syster Nora dansar lite Just dance på wii. Idag är det faktiskt så okej att det är söndag också. Brukar ju som de flesta lida av söndagsångest annars. Men imorgon är jag faktiskt ledig! Och jag har 4 veckor med praktik och sen 1 veckas lov framför mig. Och Idag ska jag för övrigt umgås med mina favoriter!
Allmänt | | Kommentera |

Where does the time go?

Jag borde verkligen sova nu. Men låg faktiskt och tänkte på bloggen och hur superkass jag faktiskt är på att blogga mot vad jag var förr. Började faktiskt när jag precis fyllt 14 och det var väl runt 14-16 som jag var mest aktiv (=statistiken var högre) haha. Menmen. Hörde också att några brukar läsa min blogg, och kände bara "ojdå jaha, vad tråkigt för er att jag är så dålig då men tack!" Typ haha. Fick lite dåligt samvete så tänkte att jag lika väl kan slänga upp ett inlägg innan jag lägger mig.
Helgen som nyligen passerat tillbringade jag uppe hos mamma. En lugn helg med andra ord. Veckan har rullat på och på kvällarna så har jag hjälpt pappa att måla en lägenhet. Att få tjäna lite pengar istället för att ligga på soffan hela kvällarna känns riktigt skönt faktiskt, även om soffan är skön också ;-) har också bokat in mig på körskolan, dags att verkligen ta tag i de där med körkort nu känner jag eftersom jag och min handledare legat lite på latsidan nu det senaste.
Imorgon ska jag och några till ut på krogen, det var faktiskt ett ganska bra tag sen jag var där så det ska bli kul! Annars har jag inga andra planer inför helgen. Nästa vecka och 4 veckor framåt har jag praktik. Jag och en klasskompis ska vara på en hudvårdsalong i Borås så det kommer säkert bli kul! Länge sen vi höll på med hudvård i skolan så ska bli skönt att fräscha upp minnet lite :-). Efter dessa veckor med praktik så är det höstlov direkt efter och då är vi redan inne i november. Tiden bara springer iväg och bara vi vet ordet av så firar vi in 2014.
Ha det fint och välkommen efterlängtade fredag! X

Allmänt | | Kommentera |

Norlie&KKV

Vad roligt att det fortfarande är några ynka människor som kikar in här dagligen. Med förhopnningar på ett nytt blogginlägg, haha stackare! Själv blir jag lite små sur när inte personen uppdaterat sin blogg på ett tag, hehe. 
Men nu är jag här! Jag har faktiskt inte alls haft fullt upp den här gången, jag har bara inte orkat. Har tappat de där suget samt att det känns lite hopplöst att blogga inför 10 personer just nu haha, dock är inte mitt huvudmål att nå upp till så många läsare som möjligt utan det är mest för att fördriva tiden, ibland är det rätt skönt att bara slå sig ner i soffan och bara knappa lite på tangenterna, om ni förstår ;-).
 
I Lördags var äntligen dagen kommen då vi skulle åka och se Norlie&KKV på sigges, som vi räknat ner till det!
Vi var ett gäng som förfestade lite hemma hos mig innan vi åkte dit. Vi fick riktigt bra platser, längst fram! Och ni vet när man står där med händerna i luften så förväntar man sig inte riktigt att man ska få en dildo i handen haha, det fick iallafall jag av en av medlemmarna i Norlie&KKV. Såg jag ut att behöva den? Så jävla sjukt och jäklar vad vi skrattade åt det! Dem var iallafall riktigt grymma, typ topp 1 med Björn Rosenström som var där i våras, fast den här gången hade vi ännu bättre platser vilket liksom var pricken över i:et. Det blev många handslag och mikrofoner upptryckta i ansiktet, och en vakt med en mage i vägen - mindre kul dock haha.
Lördagskvällen gick så himla fort och helt plötsligt var vi hemma igen. Nu har det nästan gått en vecka sen vi var där, dagarna bara springer iväg. Men det är väl lite bra ändå - närmare studenten ;-)

 
Allmänt, party och annat kul | | En kommentar |
Upp