want thiiiis!!

Åh lite utav en dröm att få äga det här. Tänk den virkade svarta klänningen till ett par bruna boots i vår/sommar! Eller dem aaap snygga shortsen från runwaydreamz, med linnet från kandeeshop och en tunn grå kofta till senare sommarkvällar, tillsammans med en vit fräsh klocka när man är sådär brun! Åååååh. Dags att spara pengar nellie, och söka jobb för tusan!! På tal om det, så har jag suttit och skrivit cv under kvällen som jag ska lämna in imorgon.
Allmänt, vill ha | | Kommentera |

eleven days


En skolvecka gick fort, och likaså helgen. I början av veckan umgicks jag med lillasyster, vi drack té och kollade på film. Standard förr oss hehe! I fredags hade vi Smink och hår inom trend i skolan och när stylingen var klar var det en fotograf som väntade på att få fota våra stylingar till våra kommande portfolion. En väldigt duktig och snäll fotograf som både lärde mig ett och annat samt berömde min makeup! Min fina vän Stina var min modell, och det var riktigt kul! Dock väldigt stressigt hela dagen, han knappt med att hinna äta lunch och när dagen var slut var nästan alla trötta efter att ha stått upp hela dagen, mycket koncentration över att få till så bra bilder som möjligt. Men nöjda blev vi nog alla! :)
I helgen har jag träffat en hel del folk, kollat på företagscupen, kollat på en hel del filmer, varit med henrik, träffat en saknad sara, spelat kort, varit en sväng i ambjörnarp och gått i kylan. Nu sitter jag hemma och halvkollar på en skräckfilm med pappa och väntar på att henrik ska komma hem från matchen!
Har faktiskt ingen söndagsångest för en gång skull, kan bero på att min första dag på praktiken börjar imorgon där jag kommer tillbringa mina 4 veckor. Kommer nog bli bra! Och förresten, undra vem som fyller 18 om 11 dagar.. ;) xx 
Allmänt, party och annat kul | | Kommentera |

130217

Igår var det 20års fest för min pojkvän. Jag och Renée började göra iordning oss hemma hos mig innan vi vandrade vidare. Kul hade vi! Någon blev visst lite för trött och somnade haha, det slutade iallafall med att jag och henrik gick hem till mig och sov. Var nog inte hemma förens vid halv 4, och blev väckta tidigt. Har resten av dagen bara chillat och Renée åkte hem för ett tag sen så tänkte ta och plugga lite till naturkunskapsprovet som jag har på tisdag..Och söndagsångest har jag med haha. blö. Som tur är går jag bara en vecka i skolan innan jag börjar min praktik i 4 veckor! Tiden gick väldigt fort helt plötsligt så får sätta igång att plugga lite innan jag åker och sover hos mitt hjärta inatt. xx
Allmänt, party och annat kul | | Kommentera |
Upp