du och jag under täcket baby'

Måndag, ganska okej ändå. but mondays is still mondays.." he heee : ) Solade lite efter skolan och sen åkte jag hem. Sitter framför tv:en just nu och dricket té. Inte alls någon speciell dag detta. Imorgon rullar studiebidraget in, huuuuur underbart?! eeehe :D Och på tal om imorgon så är det tisdag vilket betyder sluta sent, men äsch det blir en fika på Viskan med emelie ändå. Brabra, Puss!
Allmänt | | 6 kommentarer |

you don't have to be alone.'

Bloggen har fått lida i helgen då jag hittat på annat kul : ) Fredagen var rätt soft med massage hela dagen i skolan, tillräckligt skönt för att somna iallafall ha ha! På kvällen var jag dock bara hemma, mormor lagade god mat och min morbror var här och åt osv. Igår åkte jag och isak till Borås, bada, åt på världens mysigaste Viskan och gick på bio Hamilton. Sen på kvällen åkte han med mig hem och sov här till idag. Idag har vi inte gjort alls mycket, chill och myyyyys eftersom vi inte kommer ses på 4 veckor då han åker till Gambia..phuu hur ska jag klara mig?! Sorgligt juuuu. Hah nämen jag överlever väll :)).
.
Jag känner mig lite såhär efter men nu har jag äntligen skaffat mig spotify premium som jag tänkt göra i ett års tid som nu blev av i helgen. Bättre sent än aldrig! ; ) Yes, nu ska jag fortsätta låta musiken rulla på och ta en alvedon eller två åt min onda rygg och svank vad har jag gjort?! Gör så sjukt ont så att det är jobbigt att andas. Illa. Men så kan det va! Ha de fint. Puss!

Allmänt | | 2 kommentarer |

you are only young once

Skolan var ju rätt chill idag trots tidig morgon. Har varit så himla trött idag men ändå släpade jag mig till träningen. Gäspade mig igenom hela piloxing passet trots att alla övningar var grymt jobbiga och så lite träningsvärk från gårdagens pass på det med. Aaaja så kan det va! Slängt mig ner i soffan nu lite sådär go nyduschad haahaaaaa : ) huuuuur gött är det inte med fredag imorgon då?! vad händer?!??? Eeh ingenting..HA HA. Kul där..Känns lite konstigt att inte ha något planerat en fredag..Brukar alltid hitta på något juuuu. Men ja, kan behöva vara hemma och lägga in alla kläder i den andra garderoben. Observera alla kläder..Allting ligger utspritt på golvet, i lådor, i påsar och i väskor just nu i mitt rum. Hjälp alltså.. Yesyes nu ska jag avsluta. Puss!

Allmänt | | Kommentera |
Upp