sometimes, peolpe run away to be alone, but sometimes they run away to see if you care enough to follow'

För första gången i mitt liv känner jag att jag bara vill isolera mig från allt socialt ting. Slänga iväg mobilen en stund, inte starta datorn, inte prata med någon. Utan bara få vara. Tänka i lugn och ro. Har varit så mycket tankar och massa annat runt omkring så jag knappt hunnit med att andas. Haha. Vet inte vad det är med mig idag. En lite mindre bra dag bara kanske. Får hoppas att det vänder till imorgon, känner mig som världens bitterfi**a. Sorryyyy : )
tankar/åsikter | | 8 kommentarer |

never say sorry for what you feel, that's like apologizing for being real'

Känns både i kroppen och i huvudet att man varit ute på äventyr och fått allt för lite sömn. Men är det sommarlov så är det! Efter mycket om och men så kom jag tillslut fram till Falkenberg i torsdags. Hängde ute med lite goa vänner på kvällen. Och sen var det midsommarafton, firades med nära vänner och massa annat nytt folk. Men trevligt var det! Igår kom jag hem och strax där efter åkte jag och Sara till min fasters lägenhet, eftersom hon är i Åre så va vi ensamma, lagade tacos och hade allmänt trevligt : ) Sara åkte hem på morgonen så jag tänkte lägga mig och vila en stund, men med den stunden råkade klockan passera 14.30 (!!!) Men vad gör det liksom, regnet typ öser ner och de flesta är inte hemma. Som tur är kom min goding hem idag så ska gå upp och väcka honom snart tänkte jag. Ha det fint! xx
Bjuder på lite bilder som tagits under dagarna i fbg;
vädret på midsommarafton var inget att skryta om.. Men vi lät de inte styra "kläder-efter-väder" he-he : ))
..och typ såhär har de senaste 24timmarna sett ut. äta, sova, fint sällskap etc.

party och annat kul | | En kommentar |

the only thing harder than letting go is moving on'

Midsommar blev dock inte som vi hade tänkt oss.. Men du får krya på dig Stina så drar vi till falkenberg en annan helg! : ) Istället vet jag dock inte vad som händer riktigt. Åker antingen ner ikväll eller imorgon om min snälla farmor kunde köra ner mig :))) blöööö känner inte för någonting när allt blir kaos haha! Har absolut inte det bästa tålamodet och absolut inte när saker inte går som planerat och massa. Menmen, det löser väll sig tillslut! Det jag egentligen ville komma fram till var trevlig midsommar på er!
Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp