3

Igår hade jag min första dag i trean. En lugn dag med fika och lite information. Idag har vi bara förberett morgondagen som vi ska hålla för alla nya ettor. Startar läsåret med tre lugna dagar med andra ord. Dock kan jag verkligen inte klaga på mitt schema då jag ungefär har två lektioner per dag, slutar runt 12 alla dagar förutom måndagar och fredagar, och på torsdagar är jag ledig! Känner på mig att den här terminen kommer springa förbi och sen står jag där med studenthatten på flaket. Typ. Vad ska jag göra sen liksom? Nädu fråga mig inte. Just nu är det så gott som blankt och jag känner redan lite oro. Usch, tycker verkligen inte om när folk frågar vad jag ska göra efter skolan, för jag vet ju inteeee. Känner mig verkligen lost på den fronten. Får hoppas att jag hittar mitt spår under skolans gång.
Mitt sista sommarlov är som sagt över, dessutom det bästa lovet av dem alla. Har hunnit med en hel del, hittat på massor av roliga saker, tillbringat tid med människor jag verkligen älskar och bara njutit. Absolut bästa var självklart att åka utomlands med min kärlek. Att bara få vara han och jag, att få komma iväg och inte känna några måsten. Att vi iprincip kunde göra vad vi ville och njuta av livet i Palma/Magaluf. Jag längtar redan tillbaka, haha. 
 
Allmänt | | 2 kommentarer |

Palma/Magaluf!

Inatt kom vi hem från Palma/Magaluf! Och jag vet inte riktigt vart jag ska börja, men vi har haft det så sjukt underbart! 35 grader, sol, bad, fest, god mat etc. Vi har liksom levt lite över det vanliga kan man säga, haha.
våran utsikt från balkongen!
Stranden utanför vårat hotell, här vi hängde mest om dagarna. Väldigt fint och klart vatten!
Stranden i Magaluf!
Här satt vi en kväll och drack cosmopolitan på en lite lugnare pub som hette Chi Lounge. Vi satt på stora kuddar på stranden där dem hade tänt ljuslyktor och levande ljus. Svinmysigt kan jag lova!
Och självklart besökte vi grabbarna grus några kvällar ;-)
Restaurangen The blue bar några meter från havet och en backe nedanför vårat hotell. Riktigt god mat och glass! Här åt vi flera dagar och personalen var jättetrevliga. Han ena kunde dessutom lite svenska och ville gärna att vi skulle ta kort och varje dag hörde vi "aaah mina vänner!" från honom haha!
Vi träffade Ebba från min gamla klass och hennes pojkvän och lillebror som vi hängde med lite!
Vi fick chansen att snacka lite med Medina och ta kort!
Vi träffade även Viktor Frisk och Sarah Tjulander!

Vi träffade också Daniel Paris och Paow. Och Chris som är manager för ggbc, han kommer ifrån vårat lilla samhälle tranemo och han var riktigt trevlig och bjöd på långt över våra förväntningar!
En liten sammanfattning i bilder. Jag har haft det så galet roligt med mitt hjärta. Vi har träffat så mycket roligt folk, allt från kändisar, bloggerskor/bloggare, italienare, skottländare, britter, norskar, andra svenskar osv. osv.
Skulle kunna berätta så mycker mer känns det som men just nu finner jag inte riktigt bra ord nog för det och vi får väll lite säga att, what happens in magaluf stays in magaluf ;-). Ännu en gång 1000 tack till er som ställde upp på bilder, det var riktigt roligt att få träffa er och prata lite :-).

Och till er som funderar på att åka till Palma/Magaluf, gör det!! Vi bodde ju inte mitt inne i Magaluf, och tur det för bargatorna där var seriöst helt hysteriska. Vi bodde mellan Palma och Magaluf, ungefär 3minuter in till alla bargator och allt och det var perfekt. Maten där nere är riktigt god och fräsch, många svenskägda restauranger också. Vårat hotell var väldigt fint och fräsht också och bra mat, vi hade ju inte all inclusive så vi åt ute varje dag och bara någon enstaka gång på hotellet men det vi upplevde var gott och fräscht! Rummen var också fina men väldigt hårda sängar dock, vi körde på lite lyx och la till balkong med havsutsikt och utsikten var lite to die for hehe.

Det var riktigt tråkigt att komma hem nu faktiskt, mötas av kylan och regnet här hemma. Känns som vi har levt lite som i en dröm och plötsligt kastats ner till verkligheten igen. Hade verkligen inte tackat nej till en vecka till!
Man kan säga att mitt sommarlov är som gott som över nu. På onsdag börjar jag skolan igen. Sista sommarlovet och jag fick ett absolut perfekt avslut på det. Och snart, så kickar vi igång sista året i skolan.
Allmänt, party och annat kul | | Kommentera |

Palma!

Idag kickar vi iväg mot varmare breddgrader! Nu väntas en vecka i Palma/Magaluf, kan knappast bli bättre! See you xx

party och annat kul | | Kommentera |
Upp