LISTA

Vad handlade din senaste dröm om?
Inatt drömde jag att det var inbrott i Henriks lägenhet medans vi låg och sov. Jag drömmer nästan alltid konstiga, hemska mardrömmar, vilket är väldigt jobbigt faktiskt. 

Vilken är din sämsta egenskap?
Att jag skjuter på saker. Är fan bäst på att skjuta upp saker som är jobbiga eller tidskrävande. Ingen bra egenskap!  
   
Hur många kuddar har du i sängen?
4 stycken 
  
Föredrar du havet eller poolen?
Havet! Tänk bara att svalka sig i ett hav *dröm*

Vem ringer du när du är arg/ledsen?
Emelie, Felicia eller mamma oftast.

Vilket är ditt drömjobb?
Jag vet faktiskt inte. Jag trivdes väldigt bra under min tid på Kicks, jag jobbade med mitt intresse och de jag utbildade mig till och plusset med de hela var att dela med mig och få hjälpa kunder. Det hade varit kul att jobba på de stora åhlénshuset i Göteborg, med massa olika skönhetsmärken! Sen älskar jag Göteborg förövrigt.

Samlade du på något när du var liten?
Stenar haha, kunde komma hem med hinkar fulla med "fina" stenar.

Har du några smeknamn?
Nej inte direkt, några av mina nära kallar mig Nellsan (typ Felicia, Julia och mamma haha) Att böja Nellie till ett smeknamn känns lite klurigt?

Vad gör dig lycklig?
Bra väder. Henrik, mina vänner, min familj. Och resa!!

Vad är dina planer i sommar?
Inget speciellt faktiskt, tråååååkigt nog. Men jobba är väl de. Sen kommer ju min bästa vän Stina hem om ca en månad!! Hon kommer alltid på massa skojigt, med henne har man aldrig tråkigt :-). Jag siktar lite mot hösten, när jag tjänat lite pengar i sommar så vill jag dra utomlands!

Vad är dina planer inför midsommar?
Detta året kände jag för att fira med vänner, så det ska jag göra! På hemtrakterna. 
Allmänt | | En kommentar |

Sometimes home isn't 4 walls, It's 2 eyes and a heartbeat

Jag har kommit in i en period där jag inte riktigt vet vart jag har mig själv. Den eviga frågan som ekar i mitt huvud varje dag, vad vill jag?
Innerst inne vet jag nog. Men jag tänker nog för mycket långsiktigt än kortsiktigt. 
Det finns faktiskt vissa punkter i mitt liv som jag inte trivs med, men jag är rädd att dra förhastade slutsatser.
Fastän att jag VET att jag är en envis människa, som inte kommer att ändra mina åsikter och känslor kring vissa grejer. Jag kanske har dragit förhastade slutsatser i livet, utan att tänka långsiktigt denna gången. Jag kanske levde för mycket i nuet och var bara så rastlös på livet och lite desperat för någon förändring.
Samtidigt som jag är lite rädd för att ta ett annat beslut, just för att det skrämmer att det kan bli fel igen.
Jag tänker mycket på andra, och sätter ofta andra personer före mig själv. Att jag nästan kanske glömmer av mig själv. Bara en människa är nöjd och lycklig, så är jag också det.
Den senaste tiden har jag i princip bott hos min pojkvän sen jag fick lite extraknäck på en butik här i samhället. Har endast varit "hemma" några enstaka gånger. Annars har min lägenhet ekat tomt. Lite bortkastade pengar kan man tycka, tråkigt. MEN, det är så otroligt bekvämt att finnas nära till jobbet, mataffärer, nära till mer tillgångar etc. Sen vill jag ju vara med honom. Väggar och tak är inte lika värdefullt, för för mig är han mitt hem.
För det finns bara en människa jag vill vara med, och DET är jag säker på. 

 

 
Allmänt | | Kommentera |
Upp