the stars are nothing compared to your eyes

Skoldagarna går väldigt segt den här veckan..Och ännu segare går tiden när man är själv haha.. Vill helst dra täcket över huvudet och vakna upp lagom till helgen, eller nä, till sommaren (!!!) fast vi får inte glömma min födelsedag där emellan, otroligt rastlös är jag just nu med och ingen verkar vilja prata med mig heller haha :(. Åh herre, känns som att jag har en klagar-på-allting-dag-idag hehe. Kuuuul. Jag får ta och rycka upp mig lite, göra en kopp té och tänka på något roligt. Något som jag kom på såhär just nu är ju att vi studenter får pengar imorgon, det är ju bra! Behöver nämligen nya skor, jeans och någon fin topp hehe, jag är inne i det där "that moment when you don't know what to wear" haha yes! high five typ, nej. Och nu när jag kommit in på det lite mer gladare spåret så kan jag ju säga att det ääääär faktiskt inte så långt kvar till helg ändå.. Även om det känns så, dels för att vi har en lång torsdag framför oss och en fredag fyllt med praktiskt prov hela dagen. Åh.. Nä nu måste jag sluta, det här är inte kul haha.. :))) Ha de gött! x

 
Allmänt | | En kommentar |

beneath your beautiful

slänger in en bild från en väldigt händelserik sommardag.
Låg hemma och var sjuk förra veckan men började äntligen friskna till lagom till fredagen! Hade dock inga planer den kvällen ändå så att jag och henrik tog det lugnt resten av kvällen. I lördags var vi iväg på 40års kalas som dessutom var trevligt! Kvällen blev sen och vi kom nog inte i säng förens framåt fem tiden på morgonen. Och söndagen såg ut som alla andra söndagar, soffläge och film haha.
Hade räknat med en vanlig måndag i skolan idag, men icke! Kom inte ens iväg till skolan haha! Upptäckte nämligen att alla mina saker i jackfickorna var helt borta, vi trodde på inbrott först men det visade sig att jag och henkes syster hade tagit varandras jackor!
Inte visste jag att vi hade exakt likadana haha. Så fel det kan bli ibland ;-). 

Den här veckan känns för övrigt väldigt jobbig för min del. Känns som en hög med massor av "måsten" på mina axlar. Har både instuderingsfrågor till naturkunskapen att göra, samhäll, snart prov i NA och entreprenörskap också, och redovisning inom Trend och fantasi makeup redan på fredag (!!!) inte kommit någonstans.. Måste hitta en modevisning som jag ska utgå ifrån, letat och letat men hittar ingen riktigt grym. Om ni vet någon grym modevisning eller designer så hojta till och nej inte VS fashionshow tack!! ;) Ska nog försöka ta mig igenom den här veckan.
Får hoppas skoldagarna går fort, för på lördag blir det ytterligare ett 40års kalas! xx
Allmänt | | Kommentera |

10 things

För omväxlingens skull så får ni tio saker ni kanske inte visste om mig!
 
Jag drömmer väldigt ofta mardrömmar, speciellt om sådant jag är rädd för i det verkliga livet. Häromnatten drömde jag t.ex. att det var krig här, jag såg mina anhöriga bli dödade, jag sprang runt och försökte skydda en liten bebis, jag hittade ett avskedsbrev från min pojkvän osv. Sen har jag också drömt att min mamma och emelie dött i cancer och att jag tappat tänder. Haha, ja drömmar är allt bra knepiga! Jag vaknar iallafall upp någon gång i veckan i panik och tårar haha.
 
Jag tycker att det har blivit tråkigt att gå i affärer, jag hittar aldrig någonting längre, eller så har jag helt enkelt blivit mer kräsen. Jag beställer hellre kläder på internet eller ur kataloger, dock gör jag väldigt sällan det vilket också leder till att jag knappt köper så mycket nya kläder längre. Kan t.ex. vara att jag kanske hittar en tröja och det kan vara det enda som jag köper på typ en hel månad haha. Men jag tänkte faktiskt beställa lite grejer från h&m nu när jag fick hem deras vår katalog! :)
 
En av mina drömmar är att gifta mig i framtiden, helst vid någon fin strand eller något haha! Eller varför inte utomlands?
 
För varje nytt år brukar jag och några av mina vänner göra en lista, på vad vi ska göra innan det nya året är slut och sen se vem som bockat av flest saker. Mest som en kul grej! :)
 
I framtiden vill jag bosätta mig någon annan stans, i typ en stad som Göteborg.
 
Jag har aldrig trott på kärlek vid första ögonkastet, tills jag träffade Henrik!
 
Jag har en tatuering på handleden, och har två till på gång, bl.a. en som jag ska göra tillsammans med min mamma!
 
Några som inspirerar mig är Kenza och Angelica Blick, Framför allt deras stil, och bilder! Dessutom de enda bloggarna jag följer slaviskt haha
 
Jag har fruktansvärt mycket skor! Skor som jag knappt aldrig använt som ligger och dammar. Det är ett utav de roligaste att köpa tycker jag! Fast förr var jag ännu värre, kunde köpa flera par skor i månaden och mamma blev galen haha!
 
2012 har varit det bästa året hittills, dels för att jag lärt mig väldigt mycket nytt, wchf, träffat nya människor och även fått tillbaka kontakten med gamla vänner. Nu har vi höga förväntningar på 2013 med bland annat både födelsedagar, jag fyller 18, utflykter och en nära vän till mig tar studenten!
 
 
Allmänt, tankar/åsikter | | Kommentera |
Upp