girlsnight x2

Har haft två riktigt mysiga dagar på lovet! Jag och emelie tog det chill i måndags, igår åkte vi in till Borås, åt på Viskan, gick på stan. Fick dock inte med mig något hem som jag egentligen hade planerat.. Haha, har dock klart vad jag ska ha på mig på halloweenfesten på fredag!.
På kvällen kom ellen och sara också, lagade god mat, spelade en hel del kort och mest satt och skrattade och uppdaterade varandra haha. 
Blir lätt så när man inte träffats på ett tag, men det var trevligt! Nu ska vi göra iordning oss lite, blir förmodligen en sväng förbi min faster Lena sen och hälsa på, och ikväll kommer henke. Finfint! xx
Allmänt | | Kommentera |

modevisning och stress

Nu har jag tagit höstlov! Lite senare än alla andra med tanke på att vi i våran klass hade en modevisning igår genom Fashion Days. Jobb från 12-20, massor att göra, nervösa modeller och stylister, massor av folk och massor att städa. Men oj va kul vi hade ändå och alla var grymt duktiga! 
Efter en hel dag med stress, nervositet och stått upp hela dagen så varvade jag, henke, emelie och jonathan ner på en restaurang i Borås med god mat innan vi åkte hemåt igen. Trött som ett as drog vi ut med några kompisar, somnade gött framåt småtimmarna. Känns riktigt skönt med lov nu! Har tid att träffa de vänner man inte träffar så ofta på vardagarna, så har bokat in ellen och emelie bl.a : ) sen väntas halloweenfest på fredag, annars inget direkt planerat mer än att bara njuta! :-) xx


Lånade två bilder från josephine och sandra. Som sagt så var det lite att städa, ändå var det inte ens hälften av allt haha..Andra bilden har vi alla modeller och några stylister samlade.
 
Allmänt | | En kommentar |

it starting with a whisper'

 
Hurra för förkylning!! ..eller? Fast nej. Har verkligen inte tid med att bli sjuk nu, har så galet mycket att göra den här sista veckan innan visningen. 
Hade iallafall en lugn fast mysig helg uppe hos mamma. Mindre rolig hemfärd dock, med förseningar av tåg och en grym huvudvärk.
Känner på mig att helgen kommer bli väldigt hektisk, massor att göra och sena kvällar. Övning både på fredagen ända inpå kvällen. Lördagen kommer där emot bli en hel dag då visningen är, tidig morgon, lär inte vara hemma förens sent på kvällen. Men så är det, och förhoppningsvis kommer allt jobb ge grymma resultat!
Yesyes. Trots att jag haft en såndär dag jag-orkar-ingenting-vill-bara-sova-hela-dagen så gjorde jag iallafall det bästa av situationen och fikade med emelie och hennes pojkvän i eftermiddags, spelade kort, drack massa té och lite sånt : ). Ska strax hoppa in i duschen innan henke kommer från sin träning! xx
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp