midsummer

Midsommarfirandet började väldigt bra igår med gött gäng, åkte båt, vissa åkte vattenskidor, bad, volleyboll, musik, midsommarmat, snapsvisor och snapsar. Dock slutade det mindre bra för mig. Framåt kvällen fick jag tillbaka världens mensvärk och jag som hade klarat mig så bra under dagen!! i ryggen. Trodde nästan att min rygg skulle gå av ett tag och smärtan är liksom nästan obeskrivlig, tjejer, ni förstår vilken pain from the hell jag snackar om. Gav alvedon ett försök i hopp om att det skulle hjälpa, men icke. Jag valde att åka hem senare på kvällen och försöka sova bort det onda. Medans alla andra fortsatte att ha kul önskade jag över allt annat att jag kunde få vara en av dem. Jag är otroligt ledsen att det slutade så för mig, hade verkligen sett fram emot en riktigt riktigt grym kväll med fint folk. Ibland är det fasiken inte kul att vara tjej, haha :-). Och med detta så blev det heller inte så mycket bilder tagna som jag hade hoppats på, tyvärr. Idag mår jag bättre och ska alldeles strax fixa mig lite, sen åker jag och ♥ hem till emelie och grillar!
Allmänt | | En kommentar |

130620

Har haft ett par riktigt lata och en del tråkiga stunder den här veckan. I söndags kom jag hem från Ed och sen dess har jag, som sagt: slöat. Haha, har iallafall kört lite bil och träffat emelie. Annars inget speciellt faktiskt. Imorgon är det midsommar och den kommer jag att fira med henrik och hans vänner. Hoppas på att morgondagen (eller helgen över huvud taget slår den här dryga veckan med hästlängder! Något alldeles underbart är iallafall att jag och ♥ bokade resa häromdagen. 10e augusti flyger vi mot Palma/Magaluf, ska bli så himla skönt och ett perfekt avslut på sommarlovet kan man säga! :-) Dock ska vi väl inte tänka på slutet redan, det är ju ett par veckor där emellan som också är inbokade med lite festligheter och jobb!
Allmänt | | Kommentera |

mitt sista sommarlov

Som vanligt så springer dagarna iväg och sommarlovet har precis börjat. Har hunnit med att hänga en hel del med Renée och Stina, sminkat fillan till balen och kollat på bal, varit på studentmiddag, solat, bränt mig, övningskört lite och festat. I lördags var vi ett gäng på Harrys och hade vipen, träffade Dani M, dansade, drack drinkar och hamnade på efterfest. Kom hem vid halv åtta igår morse, haha de va de sjukaste. Brutalt trött hela dagen igår var vi nog allihop tror jag. Men kul hade vi! Idag har vi mest flängt runt och uträttat lite ärenden, alla har nu lämnat mig så tänkte jag kunde slänga upp ett inlägg :-). Mina planer på detta sommarlov dessutom mitt sista!)  är att jag iallafall ska åka upp och hälsa på familjen i ed på onsdag till söndag, sen har vi lite planer på några dagar i båstad, falkenberg och varberg. Och en utomlandsresa med hjärtat :-). 
Uppdateringen kommer inte vara på topp nu i sommar känner jag, ungefär som vanligt haha. P&K
Allmänt | | En kommentar |
Upp