göteborg ♥

En helt fantastisk helg i Göteborg har vi haft! Vi åkte ganska tidigt i fredags så vi var framme lite innan fyra redan. Checkade in på hotellet, kollade in vårat rum sen gick vi ut och käkade, satte oss vid hotellets bar, dock var det ganska trångt och mycket folk, tänk er typ sånt folk som "business människor" kostym, pennkjolar etc. haha. Så vi gick till en annan krog där vi fastnade resten av kvällen/natten, träffade norskar och annat trevligt folk, drack goda drinkar, och skrattade halft hjäl oss till roliga människor på dansgolvet haha!
Rätt trötta steg vi upp på lördag morgon för att äta frukost, fixa oss och sen möta upp mamma och jocke. Det blev en runda på stan och god mat innan dem åkte hemåt igen. Väldigt skönt att träffa dem igen efter 13 veckor.
Vi gick vidare upp till hotellrummet och vilade en stund innan vi bestämde oss för att kolla läget på Hard rock cafe. När vi kommer ut möts vi av snökaos! Tur taxi fanns bara några meter framför oss hehe. Dock hade dom 25årsgräns på hard rock.. Det var bara att vandra vidare, dessutom var vi ganska trötta fortfarande så vi gick tillbaka till hotellet till deras egna bar där det var lite lugnare den här gången innan vi somnade.
Och igår, checkade vi ut från hotellet, åt frukost på starbucks och shoppade i några timmar innan vi åkte hemåt.
Det har vart så otroligt skönt att komma iväg ett tag och bara mest ta dagarna som dom kommit. Blivit bortskämda med otroligt skön dubbelsäng, massor av kuddar, städat rum och hela köret, hehe. Vi klagade verkligen inte! Helst av allt hade jag gärna stannat ett tag till. Men, ännu en vecka med praktik, jobb och annat väntade här hemma såklart.
Allmänt, party och annat kul | |
Upp