årsresumé 2012

Januari:

Jag firade in 2012 i Ed tillsammans med emelie. Jag befann mig mycket i ambjörnarp, tog fel buss, färgade håret ännu mörkare, längtade ihjäl mig till våren. Annars var detta en rätt tråkig månad haha.. Minns inte så mycket ifrån den.
 
Februari:
Februari var inte heller någon sådär riktigt rolig månad, men där emot gick den väldigt fort. Love döptes, jag började slinga håret ljusare, solen började visa sig mer, kommer ihåg att vi hade friluftsdag en dag som jag och emelie kämpade oss igenom då vi inte är några direkt friluftsmänniskor haha..
 
Mars:
Mars var där emot en av dem bästa månaderna på hela året! Våren började komma, jag fyllde 17, åt årets första fika på Viskans uteservering, åt årets första glass i parken, kunde börja använda västar och vårjackor och solglasögon. Och det bästa av allt, bodde i Varberg i en vecka med bästa vän där vi hade det helt underbart. Världens mysigaste stad, det var så skönt att bara få vara och det fanns inte direkt några "måsten", vi kom ifrån våran hemort, bara njöt vid klipporna, promenader längs med stranden och stan. Och det som också var så skönt var att veta att man hade våren och hela sommaren framför sig, det började sakta men säkert bli varmare och grönare!
 
April:
Var till en början en rätt jobbig månad, umgicks mycket med vänner som fick mig att le när det var som värst. Var också på en mycket rolig lokalfest, fick tillbaka kontakten med felicia, hade många grillkvällar både hos mamma och hos vänner.
 
Maj:
Kunde äntligen gå i shorts utan att frysa, tog årets första dopp, premiär sov på altanen, satt mycket i parken och på Viskan, klarade nationella i matte så nu är jag mattefri resten av gymnasietiden, var i falkenberg, hade modevisning på skolan, nedräkning till sommarlovet!
 
Juni:

Var en mycket händelserik månad! Fick sommarlov, var på liseberg med klassen, lokalfest, månstaparken, felicia fyllde 18, jag var på wchf med ett gäng härliga tjejer och dansade fram till morgonen, danskade med till bl.a. maskinen, den svenska björnstammen och modestep, hade min fasters lägenhet i ett par dagar, hade tacokväll med sara, hade myskvällar på altanen med emelie, bodde ensam ett tag, firade midsommar i falkenberg.
 
Juli:

Fortsatte att bo ensam ett tag, var mycket med vänner, var i glommen, var i halmstad med faster, badade mitt i natten, var på en hel del t-kvällar, solade ganska mycet och började äntligen bli brun!
 
Augusti:
Drama drama drama haha! Men slutade dock bra, kollade på Brolle, var på kräftskiva, träffade världens bästa människa, jag och emelie åkte till varberg över en natt och hade det chill, kollade på nattbio mitt på torget, hade en hel del roliga kvällar hos emelie, skolan drog igång och vi fick ett grymt soft schema!
 
September:

Satte i hårförlängning, blev kär vid första ögonkastet, var på fest i både uddebo, limmared och tranemo, tranemodagarna och en mycket rolig kväll hos stina, pappa åkte utomlands och jag bodde ensam i en vecka, hade en hel del poolparty.
 
Oktober:
Blev tillsammans med henrik, var på ännu en kräftskiva, blev ansvarig att sköta våran visning på fashiondays, hade våran visning, avslutade oktober med början på ett höstlov, tjejkväll hemma hos mig.
 
November:
Höstlovet fortsatte i ett par få dagar, var på halloweenfest, hade en mysig kväll med ♥ i borås med bio och restaurang, mitten av november va ganska kaos, arg och förtvivlad men det löste sig tillslut, jag tog ut hårförlängningen och färgade håret brunt.
 
December:
.. Som bara var för två dagar sen! Men hade som sagt problem med magen den största delen av månaden, var på julfest, trivdes inte alls i brunt hår den här gången så färgade tillbaka det till blondt, åkte upp till ed med hjärtat, firade jul hos mamma, var på några fester efter julen, shoppade i borås och jönköping, avslutade 2012 och välkomnade 2013 med dom bästa!
 
Skummade igenom året lite snabbt sådär, men oj vilket händelserikt år det har varit ändå! Mycket har hänt, både bra och dåliga. Men efter regn kom solsken och jag ångrar egentligen ingenting. 
Detta året har vi mycket att se framemot, stora kalas och en hel del som fyller jämt, jag fyller 18 i början av mars, vänner tar studenten, och jag måste verkligen ta tag i att övningsköra detta året haha! Helst försöka skaffa något jobb med, ta tag i träningen, och helst en utomlandsresa också!
Allmänt, party och annat kul, tankar/åsikter | |
Upp